Välkommen till webborder

 
  • Guldkorn nr 65

    Guldkorn nr 65

    Vintern och vårvintern är den härligaste tiden att vara ute i skidbacken, på skridskobanan eller i närmaste park. Att äta ute är inte bara trevligt - ...

    Läs mer

  • Guldkorn nr 64

    Guldkorn nr 64

    Våra recept byter namn till Guldkorn och det nya numret är fyllt med julstämning. Vi tipsar om ätbara julklappar, bjuder till vintermingel och Jessica...

    Läs mer

  • Våra recept nr 63

    Våra recept nr 63

    Nu finns det många härliga råvaror i skog och mark att njuta av och butikerna är fulla av nyskördade grönsaker och frukter. I det nya numret av Våra ...

    Läs mer

  • Buffé för många

    Buffé för många

    Ett härligt sätt att bjuda till fest när man är många. Man kan komma och gå lite som man vill. Bra att bjuda på när man har fest för olika åldrar, då ...

    Läs mer

  • Våra recept nr 62

    Våra recept nr 62

    Nu är sköna sommaren i antågande och vi kan äntligen sitta ute och njuta av mat och dryck. Duka upp till buffé, ute eller inne och servera allt från e...

    Läs mer

  • Mjölkförpackningar utan skruvkork är ett bra miljöval

    Mjölkförpackningar utan skruvkork är ett bra miljöval

    Mjölkförpackningar med skruvkork i plast orsakar drygt 50 procent mer utsläpp av växthusgaser än den traditionella ”tegelstensförpackningen”.

    Läs mer

  • Jobben får norrlänningar att köpa lokalproducerat

    Jobben får norrlänningar att köpa lokalproducerat

    För norrlänningarna är det framförallt kopplingen mellan att köpa lokalproducerat och att stödja det lokala näringslivet som är utmärkande enligt en n...

    Läs mer

  • Våra recept nr 59

    Våra recept nr 59

    Nu är äntligen den härliga hösten här. Vi skördar frukt och grönt i vår egen trädgård eller inspireras av det breda utbud av säsongens råvaror som nu ...

    Läs mer

 1 2 3 4 5 6 7 
Skriv ut

Tipsa en vän

om artikeln Välkommen till webborder