Error: Object reference not set to an instance of an object. LIMITED EDITION Gainomax Recovery Drink Hallon Lakrits - Norrmejerier: Gör gott
Start / LIMITED EDITION Gainomax Recovery Drink Hallon Lakrits
Hallon lakrits

LIMITED EDITION Gainomax Recovery Drink Hallon Lakrits

Ni har väl inte missat att våra Gainomax produkter har fått ny kostym med tydligare smakfokus. Vi erbjuder ett sortiment efter träning med svart bakgrund och ett sortiment mer som hälsosamma mellanmål eller istället för onyttiga snacks med vit bakgrund.

Dessutom har vi lanserat en Gainomax LIMITED EDITION som har tagits fram speciellt för NHL-proffset Erik Karlsson; Gainomax Recovery Drink i smaken Hallon/Lakrits.

– Hallon/Lakrits är en smakmässig drömkombo för återhämtning direkt efter träning eller en tuff hockeymatch, uttrycker Erik Karlsson NHL-proffs i San Jose Sharks.

Lanseringen sker bara några veckor före Hockey-VM i Slovakien. Gainomax är stolt sponsor av Svenska Ishockeyförbundet och Tre Kronors val när det kommer till återhämnings produkter. – Vi passar på att önska Damkronorna, Småkronorna och Tre Kronor, som alla spelar VM i april och maj, stort lycka till! säger Anna Dahlgren, marknadschef på Gainomax.

Gainomax Recovery Drink, Limited Edition, Hallon/Lakrits kommer finnas i utvalda butiker en begränsad period 2019.


Recovery nyhet 2019