Error: Object reference not set to an instance of an object. Norrmejerier satsar stort på 1,5 l förpackning! - Norrmejerier: Gör gott
Start / Norrmejerier satsar stort på 1,5 l förpackning!
Förpackning 1,5 l

Norrmejerier satsar stort på 1,5 l förpackning!

Du har väl inte missat Norrmejeriers satsning på 1,5 liter förpackning med skruvkork?

Norrmejerier har investerat 35 miljoner kronor i en ny förpackningsmaskin för stora förpackningar med skruvkork vid Umeå mejeri. Först ut i det större 1,5-literformatet är Norrmejeriers laktosfria mjölkdryck.

Norrmejeriers 1 liter laktosfria mjölkdryck blev en fullträff 2016. Sedan lanseringen har försäljningen femdubblats och den laktosfria marknaden fortsätter att växa. Den stora förpackningen är efterlängtad och vi har tagit fram den speciellt för barnfamiljer och andra som vill köpa norrländsk och lokalproducerad laktosfri mjölkdryck i större format. Vi gör det för norrland och de norrländska bönderna.

Men inte bara det, förpackningen är klimatsmart och består till 97 procent av förnybart material. Kartongen är gjord av certifierad skogsråvara, skruvkork och ytskikt är gjorda av biobaserad plastråvara.

Majoriteten av norrlänningarna väljer förpackningar som går att återförsluta med skruvkork och ställer samtidigt krav på att de ska vara klimatvänliga. Med så här stor andel förnybart material blir valet både hållbart och bekvämt!


Mjölk 1,5 l prod