Fjällyoghurt® med härligt spritsig och krämig karaktär i fler smaker!

Äntligen! Nu lanseras favoriten Fjällyoghurt med samma spritsiga och krämiga karaktär som Fjällfil. En efterlängtad nyhet för alla som saknat den unika karaktären i yoghurthyllan. Sortimentet utökas dessutom med en naturell yoghurt och den nya smaken Hallon-Åkerbär.

Vi har länge jobbat på att utveckla en Fjällyoghurt som har samma tydliga karaktärsdrag som Fjällfil och nu har vi äntligen lyckats. Det känns riktigt roligt att nu få erbjuda våra kunder och konsumenter en unik och spritsig yoghurt, den enda på marknaden.

Den nya spritsiga Fjällyoghurt ersätter den tidigare yoghurtprodukten och lanseras nu i ett utökat sortiment med tre olika smaker; Naturell, Hjortron och Hallon-Åkerbär. Som alltid helt utan aromer. Designen på förpackningen är uppdaterad och lyfter fram de goda smakerna på ett fräscht och fint sätt.

Vi vet att konsumenterna till stor del väljer Fjällfil och Fjällyoghurt för dess unika smaker, renheten och naturligheten. Vi hoppas och tror att konsumenterna kommer att hitta flera favoriter av spritsig Fjällyoghurt i det nya sortimentet.

Något gick fel!