Error: Object reference not set to an instance of an object. Nytt utseende - samma unika smak - Norrmejerier: Gör gott
Start / Nytt utseende - samma unika smak
Va¦êsterbottensost_landskap.jpg

Nytt utseende - samma unika smak

Västerbottensost är en vällagrad ost med en unik smak, vilket nu även avspeglas tydligare i designen som är övervägande i svart med logotypen i guld.

Svart är sedan tidigare förknippat med vällagrad ost, och kontrasten mot logotypen i guld gör det lätt att hitta osten i disken. Förpackningarna pryds nu även med logotypen W, som varumärkesregistrerades redan 1910, och som fortfarande är ett tecken på att osten är noga utvald. Den nya dekoren visar även stolt upp märkningen som kunglig hovleverantör, ytterligare en garanti för god svensk kvalitet.

vasterbottensostvasterbottensost riven

Lättöppnade, återförslutningsbara och fyllda med historia
Den nya dekoren gör det enklare att ta till sig Västerbottensost spännande historia som startade i Burträsk redan 1872. Utöver den nya dekoren blir även förpackningarna mer användarvänliga. Västerbottensost på bit är lättare att öppna och de större förpackningarna med riven Västerbottensost är nu återförslutningsbara. Dock är det ingenting nytt under den nya skepnaden. Den unika smaken och det hemliga receptet består, och all mjölk kommer från gårdar i området kring Burträsk i Västerbotten.

Läs mer om produkter från Västerbottensost.