Error: Object reference not set to an instance of an object. Positivt utlåtande om Norrmejerier Solskensfil - Norrmejerier: Gör gott
Start / Positivt utlåtande om Norrmejerier Solskensfil
Solskensfiltest

Positivt utlåtande om Norrmejerier Solskensfil

Låt oss starta den nya veckan med lite solskensnyheter - Norrmejeriers Solskensfil har fått goda betyg från magasinet Xperhotelsandtable. Deras syfte är att lyfta hotell, drycker och andra produkter och nyheter inom mat och dryck.

Här är deras utlåtande om smaken Äpple/Päron:

"​Denna fil är utmärkt god och bara skriker sommar. Den har hög smak av krispiga och solmogna päron och perfekt sötma från gröna äpplen som har den där friska syran. Denna fil tror vi passar som morgon till liksom till mellanmålet. Smaken är genuint äkta och trovärdig rakt igenom hela produkten. Av 10X tilldelas denna fil av Xperhotelsandtables testgrupp - 9X."

Här är utlåtandet om Kokos/Passion:

"Wow vilken fil. Extremt fin syrlighet som kittlar på tungan. Smaken från kokos tillför den där extra känslan av sommar och passionsfrukten är en perfekt kombination för kokossmaken. Denna fil är verkligen spännande och nytänkande och frisk god och med fin sötma. Av 10X tilldelas denna fil av Xperhotelsandtables testgrupp - 10X."

Läs om Xperhotelsandtables test här!